Кандидатстудентска борса се провежда в Добрич

В 10 часа днес в Добрич бе открита кандидатстудентска борса. В рамките на два дни бъдещите студенти ще могат да се запознаят с условията и реда за кандидатстване, изпитната програма, сроковете за записване, предлаганите специалности, възможностите за ползване на общежитие и всичко останало, което ги интересува, директно от участващите в борсата 25 университета.

Кандидатстудентска борса се провежда в Добрич

Всички реномирани висши учебни заведения в България имат свой щанд на борсата, която се провежда във фоайето на Общински младежки център "Захари Стоянов" в Добрич. Сред участниците са Софийски университет "Св. Климент Охридски", Пловдвивски Университет "П. Хилендарски", Икономочески Университет - Варна, Технически Университет - Варна, Арт колеж, Международен колеж - Добрич и много други. 

 

През тази година подобна борса ще се проведе само в 8 града на страната. Сред тях за 17-и път отново е включен и Добрич.

 

Днес (понеделник) борсата ще приема посетители до 18.00 часа. Във вторник кандидатстудентите могат да се консултират с представителите на висшите училище от 9 до 14 часа. Много ученици от Добрич, които сега завършват средното си образование, веднага след откриването й вече посетиха борсата и останаха доволни от възможността на място да получат необходимата им информация директно от ВУЗ-овете, към които са се насочили.

 

img_6185_600

 

img_6182_600

 

img_6180_600

 

img_6186_600