Народният представител от АТАКА Калина Балабанова с редица дарения в Добруджа

Народният представител от АТАКА Калина Балабанова и през този месец направи редица дарение в област Добрич. Помощта, оказана от националистката, е част от инициативата на партията "Православна солидарност", с която патриотите подпомогнаха стотици български граждани в цялата страна с лични и от партийната субсидия средства.

Народният представител от АТАКА Калина Балабанова с редица дарения в Добруджа

Калина Балабанова
Радка Стефанова е на 48 години и живее в село Оброчище. Месеци наред е принудена да живее без електричество, а от скоро и без вода. Радка е безработна, а единствените доходи на семейството са от  възрастния й баща, чиято пенсия е едва 200 лева. Това е пореден пример на ограбване на български граждани от чуждите монополни дружества, които АТАКА иска да изгони от България и съди. Калина Балабанова дари финансови средства на Стефанова, с които да покрие голяма част от задълженията си. "Много съм ви благодарна. Аз не искам да прося, искам да работя, но няма работа. Крайно време е начело на държавата да застанат мислещи за българите хора", каза просълзена 48 годишната жена от Оброчище.



Калина Балабанова
Патриотът подпомогна и 18 годишната Дебора Георгиева от Каварна. Момичето завършва гимназия. Калина Балабанова дари средства на Дебора, с които тя да може да се похвали с красива рокля на абитуриентския си бал. "Много съм радостна, че ще мога да си купя роклята, която съм си харесала", изтъкна зарадвана младата жителка на рок столицата ни. Това не е първото дарение на АТАКА към Дебора Георгиева. През лятото на 2013 тя получи от Балабанова чисто нов преносим компютър, с който да може да се подготвя за училище и за конкурсите, в които участва и печели с лекота.

Калина Балабанова
По време на последното си посещение в избирателния си район, членът на парламентарната група на българските националисти подпомогна с финансови средства и 62 годишния Иван Иванов от село Нейково, община Каварна. От години той живее без ток и е безработен. "Радвам се, че има депутати като вас, които да зарадват и да помагат на хората дори и в малки села като това. Изключително съм ви благодарен", сподели Иванов.

Калина Балабанова
В Добрич Балабанова подпомогна 29 годишната Силвия Недялкова. Тя е безработна и майка на две малки деца. С финансовата помощ на АТАКА, Силвия успя да закупи ново легло, да заплати задължения, както и да осигури храна на децата за следващия месец.

Народният представител от АТАКА помогна и на 70 годишната Стоянка Христова, която също е от Добрич. Възрастната жена е принудена с пенсията си да издържа и своите деца и внуци. Трудният начин на живот и стреса, под който е подложена тя, стават причина Стоянка да има спешна нужда да лекува своите зъби, получава и гастрит. "Сърдечно благодаря на г-н Сидеров и г-жа Балабанова за помощта. Много ми е трудно всеки ден да гледам как внучката ми отива гладна на училище", сподели Стоянка.  Това не е първото дарение на партията на българските патриоти към 70 годишната жена.

Калина Балабанова подпомогна финансово и семейството на 64 годишната Йорданка Колева от село Стожер. Домакинството й живее без електричество и вода. Жената има нужда и от медикаменти. Народният представител се погрижи за покриването на голяма част от разходите и закупуването на лекарства.

"Отново в края на седмицата съм в избирателния си район, където нищо не се е променило. Продължавам да се срещам с хора, които живеят в мизерия, живеят без ток и вода, което е недопустимо за 21 век. Видях се с хора, които изпращат децата и внуците си гладни на училище, хора, които искат да работят, но не могат, защото не са членове на ГЕРБ или БСП. Наблюдаваме също как монополистът Енерго-про продължава да ограбва българите", заяви народният представител от АТАКА Калина Балабанова, която пое ангажимент и към други хора, на които ще помогне след няколко дни при следващото си посещение в Добруджа.