Калина Балабанова подпомогна още 5 семейства в Добричко

Народният представител от АТАКА Калина Балабанова продължи и през тази седмица инициативата на патриотите "Православна солидарност". По време на тазседмичното си посещение в избирателния си район, Балабанова зарадва 5 семейства от Добруджа.

Калина Балабанова подпомогна още 5 семейства в Добричко


Христо Николов е на 25 години и живее в Генерал Тошево. Когато е бил в 10 клас, лекарите откриват, че има тромбофлебит. В момента Христо е безработен, а и не може да извършва тежка физическа дейност. Издържа се от доходите на баща си и на брат си, който работи в чужбина. Христо е с неплатени здравни осигуровки. Обръщал се е за помощ към администрацията в Генерал Тошево, но никой не се отзовава. Калина Балабанова дари финансови средства, с които Христо Николов да заплати своите здравни осигуровки и да закупи медикаменти. "Единствено АТАКА ми е помагала, за което съм ви много благодарен", сподели младият мъж




Найден Георгиев живее в град Добрич. По професия е преподавател, но в момента е безработен. Живее без никакви доходи, а помощ не получава от никого. Заради неплатени сметки спират водата в дома му. Народният представител от АТАКА Калина Балабанова дари 1000 лева на Найден, с които младия мъж да може да покрие своите задължения.


11 годишната Преслава живее в Добрич. От 10 години страда от детска церебрална парализа. За нея денонощно се грижи майка й Дияна. Разходите по отглеждането и възстановяването й са непосилни за семейството. Народният представител от ПП АТАКА Калина Балабанова дари сумата от 1000 лева на майката на Преслава, с които тя да покрие разходите за следващите няколко месеца за логопед и рехабилитатор, които посещават дома им 3 пъти седмично. "Много съм благодарна на вас и на г-н Сидеров за помощта. Трябва да има повече хора като вас", сподели 42 годишната майка.


Народният представител от ПП АТАКА Калина Балабанова дари средства и на 60 годишната Донка Иванова от село Стожер. Жената е с множество заболявания. Единствените доходи на семейството й са в размер на 200 лева. Възрастната жена има нужда от медикаменти, които й струват голяма част от месечния бюджет на домакинството. Покривайки и сметките си, семейството на Донка остава без средства за храна и така потъват всеки месец в дългове към съседи и приятели.


53 годишният Неделчо Неделчев, жител на село Стожер, е с инсулт. Има и хронични заболявания. Социалните му помощи в размер на 120 лева ще бъдат преустановени следващия месец. От тогава семейството му ще разполага единствено със около 130 лева на месец, с което трябва да покрият разходите си и да закупува своите лекарства. Народният представител от АТАКА Калина Балабанова подпомогна финансово семейството на Неделчо. Това не е първото дарение на патриотите към възрастния жител на село Стожер.

Калина Балабанова пое ангажимент и към други жители на областта, изпаднали в трудност. През следващата седмица народният представител от АТАКА отново ще бъде в избирателния си район Добрич.