Туристическата трудова борса отваря врати утре

За шести пореден път в Добрич се организира трудова борса в сферата на туризма с фокус към младежи до 29 години. Тя ще бъде открита от 10 часа в сградата на Международния колеж.

Туристическата трудова борса отваря врати утре

Туристическата трудова борса е ориентирана предимно към младежите до 29 години, но ще се набират и безработни лица от останалите възрастови групи. Припомняме, че се очакват работодатели от цялото българско Черноморие.

По покана на Висше училище Международен колеж (ВУМК) международна фирма за онлайн услуги ще направи презентация пред ученици и студенти от град Добрич на тема: «Как да блеснем по време на интервю за работа». След лекцията, която ще бъде на английски език компанията ще обяви свободни работни и стажантски позиции за офисите си във Варна и София.



Събитието ще се състои след края на трудовата борса - от 15 часа в зала 203 на висшето училище. Според домакините от Международен колеж, компанията се е насочила към висшето училище след като вече е наела чуждестранни и български студенти там. ВУМК и международната компания канят на представянето ученици, студенти от Добрич и региона, които имат добро ниво на владеене на английски и други чужди езици. След представянето, младежите ще имат възможност да оставят своята автобиография.