Пиян шофьор и спътницата му пострадаха в катастрофа

Мъж и жена, пътували заедно, пострадаха снощи в катастрофа близо до село Приморци. Шофьорът е управлявал колата с 2,25 промила алкохол.

Пиян шофьор и спътницата му пострадаха в катастрофа

Вчера около 22.55 часа, във Второ РУП Добрич е получено съобщение за възникнало пътно-транспортно произшествие по пътя гр.Добрич- гр.Балчик, в близост до с.Приморци, при което 43 годишния водач на л.а. “Опел Вектра” при движение с несъобразена скорост е изгубил контрол над автомобила и се е преобърнал в крайпътна канавка.


 

В резултат на произшествието водачът е получил фрактура на ръката, а пътуващата с него 31 годишна пътничка е с охлузвания по тялото. Пострадалите са настанени в МБАЛ Добрич за лечение, без опасност за живота. При извършената проверка за алкохол на водача са отчетени 2,25 промила. Образувано е досъдебно производство.  

 

Отново в сряда около 11.30 часа, в гр.Генерал Тошево от полицейски автопатрул е спрян за проверка Джип “Грант Чероки”, управляван от З.Е., на 50 години. При извършената проверка за алкохол са отчетени 1,60 промила в издишания от водача въздух.