Нека помогнем на една майка от Добрич да оздравее и да продължи да се грижи за трите си деца

Сумата, необходима за операцията е непосилна за безработната жена. За да оздравее тя се нуждае от нашата подкрепа! Нека възркесим вярата в доброто на Магдалена и трите й деца.

Нека помогнем на една майка от Добрич да оздравее и да продължи да се грижи за трите си деца

Магдалена Димова е от Добрич, на 42 години. Тя е самотна майка и отглежда дъщеря на 16 години и двама сина - на 13 и 7 години. Със семейството живее и бабата на децата. Те изпитват сериозни финансови проблеми, след като Магдалена остава без работа. Постепенно разпродават вещи и имущество, за да могат да се издържат.



Преди седмица Магдалена разбира, че има онкологично заболяване - ретропериотонален тумор. Тя трудно събира пари дори за прегледа, който не се покрива от здравната каса. Насрочена й е операция за 25 април, като два дни преди това трябва да бъде хоспитализирана в болницата в Плевен. Операцията е на стойност 1 400 лева, като освен тях са нужни пари за пътуване и други разходи. Ако сумата не бъде събрана до 23 април, операцията няма да се извърши. Като безработна, Магдалена не е одобрена за заем. Семейство Димови вече е разпродало всичко възможно. Единствената им надежда остава хората с добри сърца да помогнат и да спасят една млада майка на 3 прекрасни деца.

Майка сякаш се е отказала да се бори, но аз не съм, споделя 16-годишната й дъщеря Павлина.

Пари за операцията се събират на банкова сметка: BIC: BPBIBGSF IBAN: BG82 BPBI 7938 1098 0163 02

Ако желаете да помогнете, можете да се свържете с Магдалена на телефон 0896 048257 и с дъщеря й Павлина на телефон 0876 584349.