Владимир Калчев отива на кметски избори само при номинация от БСП

Областният и общински председател на БСП Владимир Калчев ще се кандидатира за кмет на Добрич само, ако бъде издигнат от социалистическата партия. Вчера той заяви готовност да се бори за поста и като независим кандидат, след като името му бе издигнато от членове и симпатизанти на Асоциация "България - АБ".

Владимир Калчев отива на кметски избори само при номинация от БСП

След проведената снощи среща със секретарите на основни партийни организации на БСП в град Добрич, Владимир Калчев е взел решение да се яви на изборите за кмет само като кандидат на червената партия, а не като независим. Няма да допусна разцепление в БСП, обясни решението си местният лидер на социалистите. 


 

Със снощната среща е бил даден старт на предизборната кампания на БСП в Добрич. През целия месец април ще се правят предложения за кандидат кмет на партията и за листа за общински съветници.

 

Владимир Калчев очаква ако се кандидатира за кмет на Добрич да получи подкрепата на гражданите, които вчера го номинираха.

 

Припомняме, че вчера от Асоциация "България - АБ"  заявиха, че издигат кандидатурата на човека Владимир Калчев, тъй като смятат, че той е подходящ да промени посоката на развитие на нашия град. Номинацията е гражданска, а не политическа, заявиха на пресконференция членовете на инициативния комитет.