С много игри и конкурси приключиха Талеви дни 2014

При изключителен интерес, с много емоции и вълнения днес се проведе заключителният ден от „Талеви дни 2014” в СОУ „Димитър Талев” - Добрич.

С много игри и конкурси приключиха Талеви дни 2014



Под лъчите на пролетното слънце ученици, родители и приятели на училището се насладиха на изпълнителите  от ежегодно провеждания конкурс „Талев” търси таланти”,  както и на смелчаците, участващи в „Работилница за млади таланти”, в рамките на която бяха организирани различни станции: „Караоке”, „Оригами”, „Студио за красота”, „Да оживеят лицата ни”, „Зумба”, „Забавно фото – Селфи”, „Бързи, смели, сръчни – щафетни и забавни спортни игри”. Най-малките талевци от ППГ и първите класове се включиха в детския празник „100 дни по Програма „Стъпка по стъпка”. За по-големите и най-знаещите бяха организирани състезания „Знам и мога, защото съм талевец” и Езиково състезание на руски и немски език „Да премерим сили”. Съвместно с Регионална библиотека „Дора Габе” бе осъществено маратонско четене с учениците от вторите класове.


За пореден път „Талевите дни” се превърнаха в истински празник на творческото начало, на радостта, усмивките и обичта. Заедно цялата общност направи света малко по-светъл, по-добър и по-красив.