Левски, ЦСКА и Литекс подават ръка на Алекс от Добрич

Втори благотворителен търг организира собственикът на спортния сайт "Център спорт" и репортер в НДТ Руслан Йорданов. Всички събрани средства ще бъдат предоставени за лечението в Израел на 4-годишната Александра Маркова от Добрич и на ЦДГ "Бодра смяна". Участниците в търга ще могат да наддават за предмети на водещите футболни клубове Литекс, ЦСКА и Левски.

Левски, ЦСКА и Литекс подават ръка на Алекс от Добрич

Кампанията е подкрепена от националния ни отбор по футбол, както и от вратаря на Твенте Николай Михайлов.


 

Вече пристигна фланелката на най-добрия футболист на шампиона Литекс за 2010 г. Светослав Тодоров, който е родом от Добрич. Лидерът в "А" група изпрати и топка с автографи.

 

Пом.-треньорът на ЦСКА Светослав Петров, който също е съгражданин на Алекс, подкрепи кампанията, като осигури за аукциона фланелка на "армейците", придружена с автографи.

 

Припомняме ви, че през февруари чрез подобен благотворителен търг бяха събрани 1287 лева, като всички средства бяха предоставени на родителите на Алекс. В продължение на една седмица феновете имаха възможността да наддават за лични предмети на девет мегазвезди на българския спорт - Станка Златева, Екатерина Дафовска, Таня Богомилова, Невяна Митева, Симона Пейчева, Веселин Топалов, Григор Димитров, Матей Казийски и Детелин Далаклиев.


Кампанията отново ще се проведе в сайтовете centersport.org и ndt1.com, като допълнително ще бъде съобщено началото на търга.

 

До момента са събрани 18 267 лева за лечението на Алекс.

 

Банковата сметка на Александра Маркова е: BAN сметка: BG29UNCR70001502098286, BIC: UNCRBGSF, в евро BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич.