Атанас Атанасов: С бюлетина номер 20 гласувате за национално отговорните българи

В Европейския парламент трябва да изпратим хората, които могат да казват не и да бранят българския интерес, заяви народният представител Калина Балабанова.

Атанас Атанасов: С бюлетина номер 20 гласувате за национално отговорните българи



Народният представител от избирателен район Добрич Калина Балабанова, кандидатът за евродепутат от листата на АТАКА и областен и общински лидер на партията в Добрич Атанас Атанасов и Десислава Димитрова - общински съветник и член на ръководството на АТАКА в Добрич гостуваха на пенсионерските клубове "Христо Ботев" и "Добруджански глас" в квартал Христо Ботев в град Добрич. Патриотите бяха топло посрещнати от възрастните хора и поздравени с песни.


От 2005 година партия АТАКА последователно отстоява българщината и националните интереси на всяко ниво - местно, национално и международно, припомни Атанас Атанасов - кандидат за евродепутат. Той отбеляза, че изборите в неделя са важни, защото в Европейския парламент се приемат решения, от които зависи дали ще имаме силна икономика, а от там и приходи за социалната сфера. В ЕП е важно да присъстват национално отговорни българи, затова подкрепете партия АТАКА с бюлетина номер 20, призова Атанас Атанасов. Той направи финансово дарение на пенсионерски клуб "Христо Ботев".


Народният представител Калина Балабанова поздрави възрастните хора лично от лидера на АТАКА Волен Сидеров. Трябва да гласуваме за хора, които могат да се противопоставят на това ЕС да продължава да ни мачка и да държи България слаба, заяви тя. Ние трябва да пратим в европарламента хора, които могат да кажат не и могат да бранят българския интерес, смята Калина Балабанова.


Възрастните хора поставиха пред гостите от АТАКА редица проблеми от местно и национално значение. Пенсионерите с болка споделиха най-големата си мъка - че внуците им са емигрирали в чужбина. Причината е във високата безработица и ниските доходи. Като сериозни проблеми за пенсионерите в Добрич се откроиха цената на водата и липсата на удобен градски транспорт в много квартали.








Купуването и продаването на гласове е престъпление.