Седмица на детските ясли в Добрич

Първи юни - международният ден на детето, тази година ще бъде отбелязан със седмица на детските ясли в Община град Добрич. Те са организирали празници на двигателната активност за своите възпитаници.

Седмица на детските ясли в Добрич

Празниците се провеждат под егидата на кмета на Добрич. За да растат здрави и щастливи, за най-малките си граждани общината е осигурила награди по Програма СИНДИ - за детските ясли ”Здраве”, „Радост”, ”Щастливо детство”, ”Пролет” и Първи юни” - хладилник , а за детска ясла ”Слънчево детство” - пералня.



Детска ясла №1 „Здраве” организира днес детско парти, с което ще достави незабравимо удоволствие на своите възпитаници. Кукленият театър „Приказка за Ох”ще ги пренесе в света на здравето на зъбките.

Детска ясла №2 „Радост” утре ще отпразнува 1-ви юни със спортен турнир. Възпитаниците на яслата от отбори „Черешка”, ”Ягодка”, ”Морковче” и „Ябълка” ще представят разнообразна и богата детска програма.

В небето над Детска ясла №4 „Щастливо детство” на 31 май ще полетят балони.

Международният ден на детето в Детска ясла №5 „Пролет” ще бъде отбелязан на 31 май от 9.30 часа с куклената постановка "Червената шапчица", представена от ДКТ Дора Габе - Добрич.

В събота от 10 часа Детска ясла №6 „Първи юни” ще отбележи своя 37-ти рожден ден. Децата ще посрещнат своя празник с чудесно настроение в ритъма на песни и танци. Очаква ги парти и вкусна торта.