Топмодел в ролята на Нептун на ХIV-та Модна фиеста в Албена

Даден беше старт на Четиринадесетата Модна фиеста Албена с облеклата на дизайнерката Жени Живкова. След като гостите се насладиха на невероятните съчетания на цветове и обеми, водещият на шоуто Искрен Пецов излезе на сцената и съобщи за пристигането на бога на морето – Нептун.

Топмодел в ролята на Нептун на ХIV-та  Модна фиеста в Албена

В ролята на силния мъжага влезе топмоделът Диан Христов, който излезе от морето с голям жезъл в едната ръка и с тризъбец в другата. Преди това бяха дефилетата на Мери стил, Стоян Радичев, очилата Прего, Сенсейшън и др.  Докато траеше ревюто на Калина Цветкова за модна къща „Калина стил”, Нептун слезе от трона си, грабна една от манекенките и потегли в неизвестна посока. След него, вдъхновени от направеното, красивите модели очакваха следващото предизвикателство.



А то, тепърва предстоеше! Даден беше старт на състезанието за отслабване с антицелулитен гел. Направи впечатление, че повечето желаещи да отслабнат бяха от мъжки пол, не случайно се говори че момчетата са по- суетни. До края на фиестата Мистър Менхънт Али Алиев, топмоделът  Димитър Ангелов и останалите ще се мажат с гела и този, който е отслабнал най-много, получава пълен набор за лятото.

След пищното откриване всички манекени, дизайнери и гости продължиха в бар „Ганвие”, който е с изцяло нова визия. На караоке шоуто най-добре се прояви Искрен Пецов, който получи заслужените аплодисменти на публиката.