Не разрешиха блокиране на пътища в Добричко

Затваряне на изходите на Добрич тази неделя няма да има. Това стана ясно след проведената днес среща между организаторите на протеста срещу високата цена на бензина в Бългрия и представители на Община Добрич и Пътна полиция.

Не разрешиха блокиране на пътища в Добричко

Бе поискано разрешение автомобилите да блокират за около 2 часа Добрич - Варна, Добрич - Силистра и Добрич - Генерал Тошево тази неделя (27 март). Затваряне на пътищата обаче бе отказано.

 

Тъпърва ще се решава как ще се процедира тази неделя в Добрич. Вече 2 поредни седмици в нашия град хиляди добричлии казаха мощно "Не на високите цени на горивата в България". Първия път по улците на Добрич излязоха над 500 коли, а преди 4 дни автмобилите бяха над 700. След като премина по улиците на града, автоколоната се отправи към бензиностанциите на Шел и Лукоил, където шофьорите зареждаха минимално количесто гориво на символични цени.

 

Блокиране на пътища тази неделя нама да има, заявиха категорично за www.dobrichonline.com организаторите на протестните действия в Добрич. Недоволството срещу политиката на бензиностанциите ще бъде изразено само по законни начини и отново ще се спазват всички правила на Закона за движение по пътищата при провеждането на трети протест в нашия град.