Блатечки: Аз съм пич с дебели нерви

Един от секс символите на българския театър чукна 40 лазарника. Фенките му не могат да повярват, а самият Асен не си дава повече от 18.

Блатечки: Аз съм пич с дебели нерви

Вчера, в деня на пролетното равноденствие, актьорът навърши 40 години и от суеверие не отбеляза годишнината си.


 

„Всички около мен казват, че не бива да се празнува, и спазвам традицията". За мнозина подобна възраст минава за сериозна, а Блатечки още е в пубертета. „Същият съм, какъвто бях и на осемнайсет, и на петнайсет. Това е самата истина", разсъждава Асен.

 

В театралната гилдия го нареждат сред най-големите работохолици. Играе поне по двайсет представления месечно и обикаля сцените из цяла България. На 21-ви беше в Бургас с „Побъркани от любов", довечера пък е в Димитровград със „Секс, наркотици и рокендрол".

 

На рождения си ден беше на сцената ­ в Пазарджик, със собствения си спектакъл „За мишките и хората" по Джон Стайнбек. В събота вечерта публиката може да го гледа в „Сълза и смях" в София. Любопитна подробност за всички фенове на „Стъклен дом" е, че в този спектакъл Блатечки играе рамо до рамо с другата звезда от тв поредицата Калин Врачански. До края на март Асен ще огрее Габрово, Варна и отново Бургас.

 

Междувременно продължава и със снимките в „Стъклен дом". Без съмнение подобно темпо е трудно за издържане. Блатечки обаче успява, защото е „уравновесен пич с дебели нерви", както сам определя себе си.