Представят романтичната комедия "Здравей, обичам те!" в Двореца

Днес от 19 часа в ДКИ КЦ "Двореца" актьорите Бойка Велкова и Стефан Спасов ще гостуват с постановката "Здравей, обичам те!", по Нийл Саймън.

Представят романтичната комедия "Здравей, обичам те!" в Двореца

Две години, представлението се играе на сцената на “Студио 5” на Национален дворец на културата, София. Гостувало е в повечето големи градове в България, както и в Българския културен център “Дом Витгенщайн” във Виена.



През април 2012 г. постановката участва с турне в САЩ и Канада по покана на българската общност в тези страни, а в началото на лятото същата година гостуване в Българския културен център в Берлин. Турнетата през 2013г. започват с Българския културен институт в Лондон (м.Февруари 2013г.) и продължават с участие в първия Фестивал на българското изкуство в Люксембург (19 – 21.04.2013г.)

Спектакълът е романтична комедия по текстове на съвременния американски драматург Нийл Саймън.

Бойка Велкова е актриса от трупата на Народен театър “Иван Вазов”, една от най-добрите ни актриси в момента, носителка на редица престижни театрални награди.

Стефан Спасов е водещ на телевизионното състезание “Минута е много” по БНТ 1 и участва в някои от най-успешните представления на сцената на “Сълза и смях”.

Представлението ще се играе в Каменната зала на Дворец, а входът е свободен.