Автошествие в Добрич срещу високата цена на бензина

Добрич се включи по достоен начин в днешния национален протест срещу високата цена на горивата по родните бензиностанции. В нашия град се проведе автошествие, което за кратко парализира движението по основната пътна артерия на Добрич.

Автошествие в Добрич срещу високата цена на бензина

Над 500 автомобили с над 1000 човека в тях взеха участие в протеста в Добрич.

 

Колите тръгнаха от пунктовете на вторични суровини и преминаха по цялата дължина на булевард "Добруджа" и обратно, заемайки 2 платна. Колоната се предвижваше със скорост около 30-40 км. в час. Трафикът за кратко блокира движението в тази част на града. Идващите от пресечните улици автомобили трябваш да изчакат няколко минути за да се включат в движението по булевард "Добруджа".

 

За трета поредна неделя в Добрич се провежда масов протест срещу високите цени на бензина и дизела. За втори път акцията е национална. Днес протестни действия се проведжат във всички големи градове на страната.

 

protest_benzin_13_600

 

protest_benzin_8_600

 

protest_benzin_7_600

 

protest_benzin_2_600 Идващите от пресечните улици коли трябваше да изчакат протестиращата колона да преминеИдващите от пресечните улици коли трябваше да изчакат протестиращата колона да премине