Училищна секретарка се оказа п****звезда

Сюжет като изваден от филм за възрастни се разви в канадска гимназия, след като се оказа, че училищната секретарка има вълнуваща кариера и в … п****индустрията.

Училищна секретарка се оказа п****звезда

Сериите с порнофилми от типа на „My First S** Teacher" придобиват съвсем нови измерения.



Скандал се разрази в гимназия в Монреал, след като се разбра, че секретарката на училището е порноактриса в свободното си време.

Когато новината придобила гласност, бордът на училището се събрал на спешно заседание, за да реши как да се процедира със Саманта Ардент, популярна в ХХХ-средите само като Ардент, и съответно как да я санкционира.

Едва ли са решили да я напляскат все пак.

Канадската любимка на непълнолетни онанисти има участия във филма „Serial Abusers 2" и „други", както пише сайтът на телевизия CBS.

Мръсната й тайна обаче била разбулена от един от възпитаниците на гимназията, който се натъкнал на видеото и жизнерадостно припнал към кабинета на секретарката, за да й поиска автограф.

Най-интересното е, че Ардент му предложила това да си остане между тях - каква точно е била офертата в замяна не е ясно.

Сигурно е само, че гимназиалният хлапак не приел да си мълчи и разпространил записа сред приятелчетата си, за да стане то най-гледаното нещо в училището въобще.