Стоичков ще гостува на Бербатов в Манчестър

Камата е част от българската делегация на Конгреса на европейската професионална лига в Манчестър, която ще се води от шефа на лигата Стефан Капралов и главния мениджър Атанас Караиванов.

Стоичков ще гостува на Бербатов в Манчестър
Христо Стоичков заминава днес за Манчестър, където ще се проведе Конгресът на европейската професионална лига. По време на престоя си там той със сигурност ще се види с Димитър Бербатов. Още вчера се търсеше връзка с Митко, за да се разберат двамата точно кога ще се видят.

Камата е част от българската делегация за конгреса, която ще се води от шефа на лигата Стефан Капралов и главния мениджър Атанас Караиванов.

Стоичков отдавна работи с европейската лига като лице на проекта “Футболът срещу глада”. Заради това той ходи и до Буркина Фасо. Камата използва престоя си в София, за да инспектира школата в Етрополе, и останал недоволен от факта, че общежитието не се пази от младите играчи на“Чавдар. Той набързо скастрил всички.

Бербатов пък се прибра в Манчестър, след като изкара няколко дни в София, за да снима реклама и да оправи следването си в НСА, където е задочник.