"The Maze" открива сезона с благотворителен концерт за Венци - Ореха

4 банди от Добрич ще забият в подкрепа на своя колега музикант, всички събрани средства ще се дарят за операцията на Венци.

"The Maze" открива сезона с благотворителен концерт за Венци - Ореха

Благотворителен концерт с участието на BLOODRUSH, SEPTEMBER 8th, ROOTS OF DESIECE и GOTHA G. ще се проведе в обновения клуб "Тhe Maze" в Добрич, под фонтана, на 12 септември вечерта, следващия петък. Входът е 5 лева, а всички събрани средства ще се предоставят за лечението на Венцеслав Петров - Ореха. На бара ще бъде поставена дарителска кутия, в която всеки ще може да добави според възможностите си още средства в помощ на Венци. На концерта благотворително ще се продава новият миниалбум на GOTHA G. "Points of no Return" с цена 7 лева.



Светльо Витков и неговите легенди по същото време, на 12 септември, ще направят трибют на Хиподил в "Маймунарника" в Борисовата градина в София. Концертът е благотворителен в подкрепа на добричлията Венци Петров. На сцената на "Маймунарника" ще излязат още "Акащи джуджета" и "Докторс Гого Бенд".

Венцеслав Петров от Добрич се нуждае спешно от финансова помощ за мозъчна операция - каверном. За да се върне към нормалния си начин на живот, са нужни 7000 евро (14 000 лв) за операция в чужбина, която е единственото възможно лечение.