Не е имало контакт между таксито и загиналия моторист

Не е имало сблъсък между таксито и мотора при инцидента, при който вчера 17-годишно момче загина, съобщи главен инспектор Жулиян Минев - началник на сектор "Пътна полиция" към ОД на МВР - Добрич. Той допълни, че обстоятелствата около трагичния инцидент продължават да се изясняват и на този етап не може да се каже с каква скорост се е движил починалият младеж.

Не е имало контакт между таксито и загиналия моторист

В информационния си бюлетин днес ОД на МВР - Добрич съобщава, че 17-годишният Станислав от град Добрич, управлявайки мотоциклет “Хонда” при движение по хлъзгав път е изгубил контрол над мотоциклета, при което е паднал от него. В резултат на катастрофата мотоциклетистът е починал на място. По случая се работи в условията на досъдебно производство. В бюлетина на полицията не се съобщава за участие на таксито в инцидента, което бе потвърдено и от Жулиян Минев.


 

Все още не се знае причината, заради която Станислав е изгубил контрол над мотоциклета си.

 

Според очевидци таксито е предприело маневра, най-вероятно обратен завой, което може би е стреснало младият рокер. Познати на Станислав пък споделиха, че газта на мотора му е задържала.

 

Припомняме, че загиналият е имал книжка за мотопед, но не и за мотор. Станислав Великов скоро щеше да навърши пълнолетие, роден е на 24 април 1993 година.