Младежи от Генерал Тошево се обучават в лидерски умения

Двудневен лекторски курс по лидерски умения ще обогати знанията на младежите от Общински младежки съвет – Генерал Тошево

Младежи от Генерал Тошево се обучават в лидерски умения

По предложение на Общински младежки съвет – Генерал Тошево, Общинска администрация съдейства за организиране на двудневен лекторски курс на тема „Лидерството или как да заслужиш да водиш хората”. През първия ден на курса, който се провежда в Център за работа с деца, младежите ще се запознаят с основните качества, които трябва да притежава съвременния лидер, техники за медийно поведение и разрешаване на конфликти. Вторият ден от семинара ще включва ролеви игри и запознаване с практическите насоки на презентационните умения.



25 ученици, членове на младежкия парламент, ще вземат участие в обучението. Те се надяват чрез подобни обучителни семинари и курсове да натрупат знания и опит, които да им бъдат от полза  в реализиране на младежките политики и инициативи в община Генерал Тошево.

Общински младежки съвет – Генерал Тошево е структура, която  включва деца от 7-ми до 12-ти клас, обединени от желанието да придобиват нови знания, да се развиват и бъдат полезни за родния си град.