Зумба маратон ще се проведе в Добрич

Зумба маратон ще се проведе в Добрич
Община Добрич, Младежки център "Захари Стоянов", Арт център "Палитра" и клуб "Алегрия" организират зумба маратон на 24 септември (сряда) от 18.00 часа на площад Свобода.

Ще бъдат представени Зумба Тонинг (с леки тежести - маракаси); Зумба Голд (специална програма за хора в напреднала възраст и с двигателни проблеми); Зумба Кидс (забавление за деца); Зумба Сентао (наш партньор е столът); Зумба Степ (най-новото в програмата). Ще гостуват лицензирани инструктори от Варна, Казанлък, Русе, Сливен и др.


Със събитието се отбелязва 10-годишният юбилей на латино клуб "Алегрия" към Общински младежки център "Захари Стоянов" с ръководител Стоян Стоянов, който е и първият лицензиран зумба инструктор от Добрич.


Всеки може да се включи в невероятната забава без значение от пол, възраст, килограми и дали се е занимавал с какъвто и да е спорт или танци преди това. Необходимо е само да се следва инструктора, както и подходящи спортни дрехи и обувки.


На сцената ще бъде поставена кутия, в която всеки желаещ може да дари за пострадалите от наводнението през месец юни детски градини №23 и №24.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+