И новият селекционер на националите извика футболист на Добруджа

Новият старши треньор на младежкия национален отбор на България (до 21 години) Антони Здравков повика 26 футболисти за тренировъчен лагер и две контроли с отбори от Б група. Сред тях отново е халфът на Добруджа Красимир Станоев.

И новият селекционер на националите извика футболист на Добруджа

Младежките национали на България се събират на 10 ноември в Сливен. Лагерът е с продължителност от 5 дни - до 15 ноември, и включва две контроли. Първата проверка е срещу Верея (Стара Загора) на 12 ноември, а втората срещу Созопол на 15 ноември.



Красимир Станоев, който преди месец навърши 20 години, дебютира за младежкия национален отбор в началото на септември в евроквалификациите срещу Естония и Дания. Припомняме, че през лятото юношата на Литекс подписа с ловчанлии, но сам изяви желание да бъде преотстъпен на Добруджа и отново да облече жълто-зеления екип, който много успешно носеше и през пролетта.

Сред повиканите от новия селекционер на младежите Антони Здравков е и Кристиян Малинов, който през изминалия сезон бе в Добруджа, а от началото на този е титуляр в Литекс.