За първи път избират Мис и Мистър ВУМК

Студентски съвет на Висше училище Международен колеж - Добрич организира първия по рода си конкурс „Мис и Мистър ВУМК”, който ще се проведе на 11 април (понеденик) в ресторант „Мечока Бен” от 20:00 часа.

За първи път избират Мис и Мистър ВУМК

В конкурсa ще участват 10-те топ момичета и 10-те топ момчета, номинирани от всички студенти на ВУМК. За доброто настроение на публиката се е погрижил Студентски съвет към висшето училище, който е поканил две групи за модерни танци от Варна, сътворил много забавни игри и осигурил привлекателни награди.

 

Програмата включва три кръга, в които участниците ще могат да се представят в различна светлина. Кръговете ще включват дефилиране с ежедневно облекло, така както ги познават техните колеги и преподаватели. «Бизнес облекло»  е друг кръг, тъй като студентите се обучават в едни от най-добрите бизнес специалности, те трябва да покажат, как би трябвало да изглеждат съвременните бизнесмени. Следващият забавен кръг,  в който трябва де се включат участниците е  «Парти облекло»,  истинско изкуство е съчетанието между бизнесът и забавлението. Ето защо  студентите ще покажат, че могат и да изглеждат добре, когато се забавляват.

 

Специален гост е ректорът на ВУМК  – доц. Тодор Радев. Той ще оценява участниците и ще има възможността да им задава различни въпроси. Останалите участници от журито са част от партньорите на конкурса.
Партньори на конкурса са фирма за дамски облекла „Евея”; Магазин за обувки „Мартини”; Билярд-клуб „България”, Боулинг бар.


Голямата награда за победителката и победителя ще бъде романтична вечеря за двама, изготвена от ресторант Таланти към HRC Кулинарна академия.