Миро протяга ръка на Алекс

Звездата на българската поп-музика Миро ще пее за 4-годишната Александра Маркова от Добрич. Обичаният изпълнител, който е родом от нашия град, ще бъде специален гост на петия благотворителен концерт "Да протегнем на Алекс ръка!".

Миро протяга ръка на Алекс

Той ще се проведе на 30 април от 18 часа в Летния театър в Добрич. В благотворителната проява, по традиция, ще вземат участие и талантливи деца от местните певчески и танцови школи. Участието в концерта на Миро се осъществява с изключителната подкрепа на рапърите Румънеца и Енчев, които са лица на кампанията.


 

Миро е артистичният псевдоним на Мирослав Костадинов, известен български поп-певец, текстописец и композитор. Той става известен в България като част от хитовия дует „КариZма“ заедно с Галя. През 2007 г. започва своята солова кариера и за кратко време прави хитовите песни „Някога преди“, „Губя контрол, когато“, „Август е Септември“, „Убиваме с любов“. През 2009 г. Миро издава своя солов албум „оМИРОтворен“. През есента на 2009 г. е поканен да бъде българският представител в Евровизия 2010 в Осло /Норвегия/.

 

4-годишната Александра Маркова от Добрич е болна от Детска церебрална парализа и Епилепсия. Само за първия курс на лечение в Клиниката по биокорекция в Израел са необходими около 35 000 лева, които семейството не може да осигури. В рамките на благотворителната кампания "Да протегнем на Алекс ръка!" до момента за лечението на Алекс са набрани малко над 21 000 лева.


Банковата сметка на Александра Маркова е:
IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740 в евро, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич.