Миро протяга ръка на Алекс

Миро протяга ръка на Алекс
Звездата на българската поп-музика Миро ще пее за 4-годишната Александра Маркова от Добрич. Обичаният изпълнител, който е родом от нашия град, ще бъде специален гост на петия благотворителен концерт "Да протегнем на Алекс ръка!".

Той ще се проведе на 30 април от 18 часа в Летния театър в Добрич. В благотворителната проява, по традиция, ще вземат участие и талантливи деца от местните певчески и танцови школи. Участието в концерта на Миро се осъществява с изключителната подкрепа на рапърите Румънеца и Енчев, които са лица на кампанията.

 

Миро е артистичният псевдоним на Мирослав Костадинов, известен български поп-певец, текстописец и композитор. Той става известен в България като част от хитовия дует „КариZма“ заедно с Галя. През 2007 г. започва своята солова кариера и за кратко време прави хитовите песни „Някога преди“, „Губя контрол, когато“, „Август е Септември“, „Убиваме с любов“. През 2009 г. Миро издава своя солов албум „оМИРОтворен“. През есента на 2009 г. е поканен да бъде българският представител в Евровизия 2010 в Осло /Норвегия/.

 

4-годишната Александра Маркова от Добрич е болна от Детска церебрална парализа и Епилепсия. Само за първия курс на лечение в Клиниката по биокорекция в Израел са необходими около 35 000 лева, които семейството не може да осигури. В рамките на благотворителната кампания "Да протегнем на Алекс ръка!" до момента за лечението на Алекс са набрани малко над 21 000 лева.


Банковата сметка на Александра Маркова е:
IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740 в евро, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+