Корман Исмаилов остава независим депутат, ако бъде изключен от ДПС

Решил съм да остана в парламента като независим народен представител и да работя за избирателите от Добрич, ако бъде изключен от ДПС, заяви депутатът Корман Исмаилов.

Корман Исмаилов остава независим депутат, ако бъде изключен от ДПС

Припомняме, че вчера лидерът на ДПС Ахмед Доган даде едноседмичен срок на депутата от добрички избирателен район, в който да реши дали остава в партията или подкрепя отцепилия се Касим Дал.

 

След седмица ще представя моята позиция пред ръководството на ДПС и ако не бъде разбран, съм готов да напусна парламентарната група на движението, разясни Корман Исмаилов. При подобно развитие или при изключване от партията, депутатът е решил да остане в Народното събрание като независим и да продължи да изпълнява поетите ангажименти към избирателите от Добричка област и България.

 

Той определи искането на 5 общински организации за оставка на областния председател на ДПС в Добрич д-р Ердинч Хаджиев като борба на местно ниво за превземане на лидерски постове, която се подкрепя от централното ръководство на партията. Корман Исмаилов заяви, че той не се намесва в местната политика на общинските и областната структури.