Започна продажбата на покани за концерта на Миро

Започна продажбата на покани за благотворителния концерт "Да протегнем на Алекс ръка!", в който специален гост ще е Миро. Както вече ви информирахме, звездата на българската поп-музика е поредният изпълнител, родом от нашия град, който с таланта си подава ръка на 4-годишната Александра Маркова.

Започна продажбата на покани за концерта на Миро

Концертът ще е на 30 април от 18 часа в Летен театър. Покани могат да бъдат закупени на касите на ВиК - срещу фронт-офиса на НАП, в ЦКБ, на Кооперативен пазар, в ЖК "Балик" и в магазин "Бои и лакове", в офиса на в. "Нова добруджанска трибуна" по ул. "Кирил и Методий" 30 и на втория етаж на НЧ "Йордан Йовков". Цената на входа е 5 лева.



Нови 1 100 лева постъпиха от дарения по банковата сметка на Александра.

 

Своя творба предостави за кампанията художничката Гълъбина Славова, която преди дни подреди изложба във фоайето на Висше училище Международен колеж. Картината бе закупена за 600 лева от Григор Алексиев - управител на добричкото подразделение на "А. С. А. - България".

 

В края на миналата седмица чрез една от касичките за набиране на средства 500 лева дари фирма "Пролет". Така набраната до момента сума за лечението в Израел на 4-годишното дете надхвърли 22 000 лева.

Банковата сметка на Александра Маркова е:
IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740 в евро, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич.

 

Младата талантлива художничка Гълъбина Славова дари една от уникалните си картини за лечението на малката АлексМладата талантлива художничка Гълъбина Славова дари благотворително една от уникалните си картини за лечението на малката Алекс