Катрин Зита Джоунс попадна в психиатрията

Британската актриса Катрин Зита Джоунс попадна в психиатрична клиника. Според нейният представител актрисата страда от маниакално - депресивна психоза.

Катрин Зита Джоунс попадна в психиатрията

Научното наименование на болестта на Катрин е биполярно афективно разстройство. Според нейният представител, причината за това е изключително тежката година, която преживя актрисата. Тя бе всеотдайно до мъжа си Майкъл Дъглас, който се бореше с рака на гърлото. В резултат на продължителното лечение, според лекарите, Дъглас е успял да преодолее болестта. Катрин Зита Джоунс също се чувства добре и „с нетърпение очаква да се върне към заснемането на започнатите два филма".


 

Припомняме: Катрин Зита Джоунс е родена на 25 септември 1969 г. в уелския град Суонзи. На единадесет години се снима в лондонска продукция, а на петнадесет години се мести в Лондон и започва да търси актьорска изява. Две години по-късно я приемат в хора за мюзикъла "42nd Street".

 

През 1991 г. става известна в обединеното кралство с огромния успех на "Darling Buds of May", комедиен телевизионен сериал, в който играе по-голямата дъщеря във фермерско семейство.

 

През 2000 г. изиграва съпругата на наркобос в спечелилия Оскар „Трафик" на Стивън Содърбърг. Месец по-рано бременната Катрин Зита-Джоунс печели Оскар 2003 за участието си в музикалния филм Чикаго. В мюзикъла от авторите на "Кабаре" актрисата изпълнява без дубльорка песните и танците си, а на церемонията по раздаването на кинонаградите пя на живо в дует с рапърката Куин Латифа.

 

Катрин Зита-Джоунс се омъжва за Майкъл Дъглас на 11 ноември 2000 г. Синът им Дилън Майкъл Дъглас е роден през август 2000 година, а дъщеря им Карис Зита Дъглас е родена на 20 април 2003 г.