Стефан Славов: Излизаме да покажем добър футбол срещу най-добрия отбор в групата

В събота, 21 март, от 15.30 часа, Добруджа приема на стадион "Дружба" лидера в Б група Монтана.

Стефан Славов: Излизаме да покажем добър футбол срещу най-добрия отбор в групата

От домакините единствените, които ще пропуснат битката между петия и първия, са трайно контузените Георги Пейчев и Кристиян Петков. Защитникът ще се присъедини към отбора във вторник, а състоянието на нападателя е по-тежко и той ще пропусне поне още 10 дни, обясни помощник треньорът на Добруджа Стефан Славов.



През седмицата анализирахме загубата от Септември (Симитли), видяхме грешките си и се надявам да не ги повтаряме срещу Монтана - най-стойностния отбор в групата като футболисти, финанси и огранизация, каза още Стефан Славов. Излизаме да покажем добър футбол срещу най-добрия отбор в Б група, добави той.

Стефан Славов сподели, че промени в състава спрямо първите два официални мача са възможни. Разполагаме с 16 равностойни футболисти, всеки от тях тренира много добре и се раздава на 100% в подготовката, затова може да гласуваме доверие и на някой, който не е играл досега, заяви помощник треньорът на Добруджа.

Стефан Славов сподели, че е оптимист и за предстоящия мач на ветераните на Добруджа, в чийто състав той е основен стълб в отбраната. След седмица жълто-зелените легенди се изправят срещу Левски на 1/2-финал, който ще се играе в Габрово. Радващо е, че достигнахме до тази фаза на първенството, разполагаме с футболисти, с които можем да продължим и още по-нагоре, смята Стефан Славов. В този мач ще си припомня старите времена, когато пазих Георги Иванов - Гонзо, добави легендарният бранител на Добруджа. Ветераните от Добрич ще загреят за сблъсъка срещу сините с градско дерби срещу отбора от областната група Рилци. Контролата е днес, четвъртък, от 18.00 часа, на стадиона с изкуствена тревна настилка в Добрич.