Ангел Джамбазки: По празници изнасяме милиони навън

Опазването на околната среда е инвестиция в бъдещето, но крайният зелен фанатизъм също не е полезен, заяви в Добрич евродепутатът Ангел Джамбазки.

Ангел Джамбазки: По празници изнасяме милиони навън

В тази връзка той е против разширяването на защитената зона Натура, която включва почти изцяло територията на община Шабла. Той подчерта, че никога не би отишъл да харчи пари за почивка нито в Гърция, нито в Турция, напротив предпочита да е с приятели на Дуранкулак и Шабла.



По тези празници изнасяме милиони навън. Призивът на министър председателя Бойко Борисов да се почива на българското Черноморие има икономическа и политическа логика, каза Джамбазки, но и самото качество на услугата трябва да бъде повишено – бизнесът също има роля и задължения да се погрижи за привличането на български туристи.

Комисията за защита от дискриминация е абсолютно ненужна администрация с тенденциозно и избирателно поведение, заяви Джамбазки. Аз не смятам, че думата „циганин“ е обидна, заяви той по повод случая с журналистите Ани Цолова и Виктор Николаев, които бяха обвинени от комисията в дискриминация, защото цитирали израза „циганска сеч”. Внушаването какви думи да използваме е абсолютна наглост и либерална диктатура, според патриота.


За местните избори ръководството на ВМРО изцяло ще се съобрази с общинските си структури. В национален мащаб ще се опитаме да запазим формата Патриотичен фронт, защото е добър, съобщи Ангел Джамбазки. Логиката на местни избори е да имаш навсякъде кандидати за кмет. Навсякъде обаче ще бъде подкрепен кандидатът, който е опонент на ДПС. Партията на Касим Дал също няма да срещне подкрепата на ВМРО, тъй като за патриотите тя също като ДПС е противоконституционна и не трябва да съществува.

Актуална сметка за понесените щети от двойното ембарго, което търпим, заради кризата в Украйна са поискали нашите евродепутати. Те са внесли молба от земеделския министър Десислава Танева за компенсации на България. Това ще бъде гласувано през май.

Ускорено издаване на работни визи за наши сънародници в Украйна искат патриотите. ПФ ще внесе предложението в Народното събрание с цел законодателна промяна и облекчаване на режима за всички, които искат да се върнат в България. С този акт Джамбазки вижда решаването на два проблема: демографската криза и липсата на добре подготвени кадри в различни сектори на промишлеността.

Евродепутатът от групата на европейските консерватори и реформисти и заместник-председател на ПП „ВМРО – БНД“ се срещна със съмишленици от Добрич и Шабла.