Добричлийка спечели голямата награда на мебелен производител

В ефира на радио „Добруджа“ в 17,30 часа вчера, в присъствието на г-н Милко Пенчев /юрист/, бяха изтеглени и последните двама печеливши в тримесечната игра на „Мебел 94“ - „Купи си мебел и спечели“.

Добричлийка спечели голямата награда на мебелен производител

На три етапа, с начало 15 януари и финал 15 април, протече надпреварата за голямата награда  УИКЕНД ЗА ДВАМА -“ВЕЛИКДЕН ПО ХРИСТИЯНСКИТЕ СВЕТИ МЕСТА В ИСТАНБУЛ“, която мебелният производител подари на един от своите клиенти.


 

Екскурзията ще бъде реализирана със съдействието на „Травел Клуб България“, която е организатор на пътуването. За тази привлекателна награда се бориха всички пазарували в магазините на фирмата в град Добрич, град Балчик и град Дългопол, за целия период на играта и на стойност минимум 100 лева. Организаторът осигури още три месечни награди  - „Сладка изненада“ - изкушение от сладкарница „Хит“;„Време за мен“ - процедура по избор от „Студио за красота и СПА -Тони“ и  „Вечеря за двама“ в Италиански ресторант „Да Винчи“, с които да зарадва и стимулира допълнително желаещите да се включат в играта.

 

Общият брой на участниците е 118 души, от които най-голяма късметлийка се оказа  Валентина Димитрова от Добрич, която заедно със свой близък ще отпътува за Истанбул още този уикенд. Месечните награди отиват при  Иванина Паскалева от  Добрич, Юлиян Парушев от Дългопол и Дара Иванова от Добрич  /в реда, в който по-горе за изброени самите награди/.


       Всички награди ще бъдат тържествено връчени на 20 април /сряда/ в 17,30 часа в магазина на „Мебел 94“ в град Добрич, лично от управителя на фирмата, г-н Иван Русев. Заедно с победителите и техните семейства, само ден преди празничните почивни дни, с много настроение и почерпка ще бъде сложен финалния щрих на тримесечната игра на мебелния производител. „...Щрих, защото игрите и изненадите на „Мебел 94“ тепърва предстоят...“, каза за Добрич Онлайн, управителят г-н Русев.


       От ръководството на фирмата, канят всички участници в надпреварата, всички свои настоящи и бъдещи клиенти и приятели в своя магазин в сряда, за да отпразнуват заедно финала на „Купи си мебел и спечели“.