Протестиращите срещу високата цена на горивата се срещнаха със зам. областния управител

Около 20 човека - активни участници в протестите срещу високата цена на горивата, днес се събраха пред сградата на Областна администрация - Добрич. Те поискаха да разговарят с областния управител, който като представител на управляващите да им обясни какви мерки предприема държавата за намаляване на цените и подобряване на качеството на горивата по родните бензиностанции.

Протестиращите срещу високата цена на горивата се срещнаха със зам. областния управител

Веднага след като протестиращите се появиха пред Областна Управа - Добрич, те бяха приети от зам. областният управител на Добрич Тодор Георгиев. 



 

Областният управител Желязко Желязков днес взе участие в редовното заседание на правителството, където е  бил обсъден именно и въпросът с горивата.

 

Протестиращите разговаряха с Тодор Георгиев и поставиха въпроси, свързани с високата цена и ниското качество на горивата. Зам. областният управител им обясни, че на днешното заседание в София е решено да започне предлагането на биодизел с цена 2 - 2,10 лв. Освен това ще се облекчи режимът на внос на горива у нас и това ще намали цените им.

 

Протестиращите срещу високата цена на бензинаПротестиращите срещу високата цена на бензина 

 

Зам. областният управител Тодор Георгиев веднага прие и разговаря с недоволните от цената на гориватаЗам. областният управител Тодор Георгиев веднага прие и разговаря с недоволните от цената на горивата