Детелина Николова поздрави "Алексия" за блестящото представяне на световния шампионат

Кметът на Добрич Детелина Николова поздрави балет "Алексия" за блестящото представяне на световния шампионат в Хърватия.

Детелина Николова поздрави "Алексия" за блестящото представяне на световния шампионат

Детелина Николова поздрави зоналната танцова организация и нейния хореограф Севдалина Мавродиева по повод трите световни титли на Световния шампионат по спортни танцови дисциплини в Пореч, Хърватия.


„Гордея се с Вас и с всички деца от Алексия, които за пореден път вдигнаха публиката на крака и прославиха името на родния Добрич. Алексия за пореден път заявиха категорично, че са победители и с много труд и воля постигат своите цели и завоюват призови места у нас и в чужбина“, заявява кметът. „Вашето балетно майсторство и умения Ви отреждат завидно място сред балетните формации не само в България, но и по света. Богатият репертоар, съдържанието и настроението на всеки Ваш танц Ви правят достойни наследници на европейското танцово изкуство. Пожелавам Ви много здраве, много нови успешни изяви и престижни награди! Продължавайте все така да радвате ценителите на танцовото изкуство в България и по света и да превръщате в празник всяка среща с магията на Вашите движения“, допълва Детелина Николова.