Добричка фирма връчи награди на свои клиенти

В непринудена и приятелска атмосфера, в 17,30 часа вчера, в магазина на „Мебел 94“ в Добрич, бяха връчени четирите награди от провелата се тримесечна игра „Купи си мебел и спечели“ организирана от мебелния производител.

Добричка фирма връчи награди на свои клиенти

С много настроение и усмивки всички спечелили, техните семейства и приятели, служителите на „Мебел 94“, както и ръководството на фирмата отпразнуваха финала на играта. Управителят на мебелната фирма, г-н Иван Русев, лично връчи чековете за всяка от наградите, а след това подобаващо почерпи всички гости на събитието.


 

 Дългоочакваният финал на „Купи си мебел и спечели“ бе отбелязан с много настроение, а  всички тези емоции бяха запечатани в снимки. От рекламният отдел на фирмата, както и самият г-н Русев обещаха още много приятни изненади и игри за всички настоящи и бъдещи клиенти на „Мебел 94“.

 

Иван Русев връчва наградата от 3-ти етап на съзтезанието, която е "Вечеря за двама" в италиански ресторант "Да Винчи"Иван Русев връчва наградата от 3-ти етап на съзтезанието, която е "Вечеря за двама" в италиански ресторант "Да Винчи"

Голямата награда, Уикенд за двама - -“ВЕЛИКДЕН ПО ХРИСТИЯНСКИТЕ СВЕТИ МЕСТА В ИСТАНБУЛ“, бе връчена на печелившата Валентина Димитрова. На снимката в дясно: Николета Ганчева - PRГолямата награда, Уикенд за двама - -“ВЕЛИКДЕН ПО ХРИСТИЯНСКИТЕ СВЕТИ МЕСТА В ИСТАНБУЛ“, бе връчена на печелившата Валентина Димитрова. На снимката в дясно: Николета Ганчева - PR

Наградата от 1-ви етап, "Сладко изкушение" - торта от сладкарница "ХИТ", бе спечелена от Иванина ПаскалеваНаградата от 1-ви етап, "Сладко изкушение" - торта от сладкарница "ХИТ", бе спечелена от Иванина Паскалева