ПП "Глас Народен" подкрепя работещите в Добруджански земеделски институт

На свое редовно заседание организацията на ПП "Глас народен" - Добрич взе единодушно решение в подкрепа на работещите в Добруджански земеделски институт - гр. Генерал Тошево, които са поставени пред редица проблеми.

ПП "Глас Народен" подкрепя работещите в Добруджански земеделски институт

С отворено писмо местната структура на партията заяви подкрепата си пред министъра на земеделието и храните Десислава Танева.



С това писмо заявяваме категорично позицията си, че не сме съгласни с предстоящите съкращения, които не са аргументирани с факти, заяви общинският председател Ангел Ангелов. Не е редно с приходи от 5 900 000 лв.  и разходи 3 075 000 лв. за миналата година, да се налагат съкращения на 30 работници и обричане на безпаричие на техните семейства, добави Михаил Михов – член на местната организация.

ПП "Глас народен" също така продължава да работи по един от най-наболелите проблеми - дупките по пътищата. Фейсбук инициативата "Кмете ДУПКА" добива все по-голяма популярност, най-вече в град Добрич. Поради големия интерес, местната организация е подала до сега две жалби, придружени със снимков материал. В своя отговор общинската администрация гарантира, че ще вземе мерки за проблемните участъци, с което се надяваме снимковият материал да помогне на изпълнителите за изкърпването на дупките, заяви Ангел Ангелов.

Местната организация на ПП "Глас народен" продължава да следи наболелите проблеми, пряко свързани с общината и своевременно да ги поставя на дневен ред пред отговорните институции, завърши Михаил Михов.