THE CENTER протягат ръка на Алекс

Популярните и обичани в цяла България изпълнители на хип-хоп "The center"-Варна, с хореограф Гош ще участват в поредния благотворителен концерт "Да протегнем за Алекс ръка!". Представянето им на добричка сцена е възможно благодарение на съдействието на хореографа на зонална танцова организация "Алексия" Севдалина Мавродиева-Нейкова, за което организаторите на кампанията й изказват сърдечна благодарност.

THE CENTER протягат ръка на Алекс

Концертът ще е на 30 април от 18 часа в Летен театър, любезно предоставен от Висше училище Международен колеж. При дъжд благотворителната проява ще е спортна зала "Добротица", предоставена от община град Добрич.



Изключително настроение по време на концерта обещават организаторите му. Специален гост ще бъде звездата на българската поп музика Миро.

 

На сцената ще се представят и най-изявените изпълнители на добричките певчески и танцови школи. За Алекс ще пеят брат й Мирослав Марков, Кристина Аврамова, Николай Марков и вокална група "Звездици" от сдружение "Ръка за таланта" с вокален педагог Стефка Димитрова, формация "Новите" и трио "The voices" от СОУ "Свети Климент Охридски" с ръководител Милена Пеева, Християна Дънкова, Гергана Великова и Ани Сарандева от студиото за поп-рок певци "Сарандев" при общински младежки център "Захари Стоянов" с вокални педагози д-р Божана Байчева и Цанимир Байчев, Михаела Евтимова и Ани Стоянова от арт-център "Палитра" с вокален педагог Анелия Иванова. Танцовите си умения ще представят възпитаниците на зонална танцова организация "Алексия" с хореограф Севдалина Мавродиева-Нейкова, арт-център "Палитра" с ръководител Иван Иванов и хип-хоп формациите "NNS crew" и "TBA crew" с хореограф Миглена Георгиева.


Около 24 500 лева са набраните до момента средства по банковата сметка на 4-годишната Александра Маркова. "Ако концертът с участието на Миро бъде успешен, ще можем да отпътуваме за Израел за първия курс на лечение в Клиниката по биокорекция", сподели майката на детето Стела Илиева.