Симеонов: С Николова имаме сделка

НФСБ представи днес в София кандидатите си за кметове на 16 града – областни центрове. На представянето стана ясно, че партията ще подкрепи кмета на Добрич Детелина Николова за следващ мандат.

Симеонов: С Николова имаме сделка

„Всички кандидати са доказани професионалисти в своите сфери и патриоти”, заяви председателят на Националния фронт за Спасение на България Валери Симеонов. „Не правим дребни сметки за това на колко места можем да спечелим изборите. Ние участваме в този вот, защото сме алтернатива и представляваме автентичния патриотизъм.”, подчерта Симеонов.



Освен свои кандидати НФСБ ще подкрепя и настоящия кмет на Кюстендил Петър Паунов, кандидата на ГЕРБ за кмет на Кърджали, инж. Дилян Димитров за Монтана, както и настоящата кметица на Добрич Детелина Николова, съобщават от пресцентъра на партията.

С Николова имаме сделка”, каза Симеонов и поясни: „Ние ще я подкрепим за следващ мандат като кмет, а тя обеща до догодина, по случай 100 годишнината от т.нар. Добричка епопея, да бъде възстановен мемориалният комплекс на генерал Колев”.