ПП „Глас народен“ - Добрич се впуска в предизборната битка

Регистрацията на ПП „Глас Народен“ за изборите за кмет и общински съветници, насрочени за 25 октомври, премина успешно в община град Добрич и община Добричка

ПП „Глас народен“ - Добрич се впуска в предизборната битка

Глас Народен е партия, последователна в своите действия и развитие, и има реална представа както за възможностите си, така и за обективната ситуация в България. В този смисъл основната работа на кмета и общинските съветници ще бъде възстановяване на пряката връзка между гражданите и общинската администрация, и разрешаването на конкретни проблеми, седящи на дневен ред в отделните общини.


В предстоящите избори за местна власт избирателите ще имат възможност освен да гласуват за предпочитана от тях политическа партия, но ще могат да посочат и предпочитания от тях кандидат за кмет и/или общински съветник като гласуват мажоритарно, т.е. симпатия към отделни личности, а не както на парламентарни избори - към кандидат на определена политическа партия. В тази връзка, борбата за кметските постове, както и за общински съветници зависи от личните постижения на претендентите, тяхната работа в обществена полза и подкрепата, която имат или могат да си осигурят от бизнеса, гражданите и, разбира се, от статуса на партията, която ги издига.

Въпреки оспорваната битка която предстои, ПП "Глас народен" Добрич ще се бори достойно и честно срещу големите. Независимо нападките които получаваме отвсякъде, Ние продължаваме да следваме убежденията си и няма да предадем нашите избиратели. Очаквайте листата в окончателния вид в следващите дни, заяви общинският председател на партията – Ангел Ангелов.