Алексей Петров иска да превземе наркопазара у нас

Алексей Петров се опитва да завладее наркопазара у нас. Това заяви пред ТВ7 разследващият журналист на в. „Уикенд" Димитър Златков.

Алексей Петров иска да превземе наркопазара у нас

В деня, в който стана ясен инициативният комитет, който ще издигне Алексей Петров за президент в предаването на Люба Кулезич „Насреща" по ТВ7, разследващият журналист Димитър Златков обяви, че бившата барета се опитва да завладее наркопазара в страната.

Преди няколко дни журналистът стана обект на атака от в. „Галерия", близък до бившата барета. Жълтото издание публикува интервю на съпругата на Венцислав Димитров и Миглена, представена за бивш адвокат на в. „Уикенд", обвинявайки Димитър Златков че е наркоман, и че „Уикенд" разпределял дрогата у нас.

От ефира на ТВ7 Златков отговори, че Петров се опитва да завладее наркопазара в България.

Удар под кръста

Преди няколко дни в свое изявление Димитър Златков обясни, че е имал интимни отношения с Миглена, която сега го плюе в "Галерия".

Според Димитър Златков целта на кампанията срещу него е играта да се пренесе на политическия терен.

Връзката между Първанов и Петров е очевадна,смята Златков.

„Първанов отрича, но той отрича и много други неща - че е убил архар, че е агент на Държавна сигурност под псевдонима Гоце. Самият Алексей Петров е бил част от репресивния апарат", категоричен е журналистът.

Моята "закачка" с Първанов започна от 2007 г., когато публикувах материал за негова подозрителна близост с певицата Мариана Попова, разказа в „Насреща” по ТВ7 Златков.

„Алексей Петров като началник на тайните служби - помоему му беше поставена задача да разбере какво се случва, като стар рекетьор и бандит се опита да изземе вестника, да си го "приватизира". Ние устояхме на този натиск.

Бандата около Алексей Петров търси слабото място на хората и се саморазправя с тях, разкри разследващият журналист.

"Къде изчезна Петкан Илиев? Неговата фондация вадеше шокиращи данни за ДАНС. Той беше натикан в миша дупка за корупция с купуване на изпити. Какво стана с неговото дело? Защо той досега нито веднъж не се е изказал, след като му беше отнета възможността да пише в „24 часа”?, попита Златков. Според него в афера в Добрич е замесен и журналистът Сашо Диков, където е една от милиционерските явки на Петров. Затова той сега е зависим от Петров", коментира още Димитър Златков.

Според журналиста текат няколко паралелни процеса в политиката. Меглена Кунева е изборът на АБВ и според кръга около Гоце тя трябва да наследи Първанов.

„На Кунева отдавна се прави кампания. Дори преди няколко месеца се появи нелепа интрига, че щяла да бъде вице на Алексей Петров. Това просто е било тактичен опит да бъдат осветени техните намерения. Явно е, че тя ще бъде подкрепяна от мафиотски пари за кампанията”, категоричен е Златков.

Генетик е тайната дама в екипа на Алексей

Междувременно стана ясно името на тайната дама в кандидат президентския екип на Алексей Петров.Това е доц.Мария Симеонова, ръководител на секцията по генетика в Медицинския университет в Плевен.

Инициативният комитет за издигане кандидатурата на Алексей Петров за президент - "Единение и екипност", определи стартовия си състав

 

- доц. д-р Николай Георгиев, доц. д-р Мария Симеонова и самият Алексей Петров.

Преди време комитетът, чийто координатор е проф. Милен Семков, съобщи имената на останалите, но спести да разкрие коя е „уважаваната дама" с мотив, че има „риск да стане обект на репресия."

Сега стана ясно вече, че това е д-р Мария Симеонова, доцент от Медицинския университет в Плевен и ръководител на секция "Медицинска генетика".

 

Екипът на Алексей утвърди консултантите си и 11 експерти от различни области. Основните усилия на експертния потенциал са насочени за „прекратяване на продължаващата повече от 2 десетилетия своеобразна „студена война" и за национално единение."