Михаил Миков: Изборите в Добрич не са предрешени

От платения пиар тук се създава едно внушение за предрешеност, но хората в Добрич всъщност искат промяна и Мая Димитрова и тези млади хора в листата могат да им я дадат, заяви председателят на БСП.

Михаил Миков: Изборите в Добрич не са предрешени



Председателят на БСП Михаил Миков днес посети Добрич, за да изрази подкрепата си за всички кандидати за кметове и общински съветници на партията в областта.

Лидерът на левицата заяви, че те заслужават да получат доверието на избирателите, защото предлагат сериозна политика, имат предизборна платформа и са последователни - не минават от партия в партия и не бягат в партиите, които са на власт. Благодаря на нашите кандидати и специално на Мая Димитрова - кандидат за кмет на Добрич, че имат куража в тези времена да се кандидатират от БСП, сподели председателят на Българската социалистическа партия.

В листата на БСП за Общински съвет - град Добрич има много млади хора и то на предни позиции, за разлика от тази на основиния ни опонент ГЕРБ, а това е индикатор за отношението към младите, заяви Миков.


Председателят на БСП и кандидатът за кмет на Добрич Мая Димитрова, придружавани от кандидатите за съветници и кметове по общини в областта, се разходиха по центъра на областния град, разговаряха с неговите жители и се запознаха с техните проблеми и очаквания към местната власт.

Михаил Миков с кандидатите за кметове на общини в област Добрич

ВИДЕОРЕПОРТАЖ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК