4 събития днес в Добрич, които си струва да посетите

Богата на интересни събития програма в съботния ден - протест, хандбал, футбол и среща с най-известния български влогър и литературна сензация на годината Емил Конрад. Ето какво предлага 10 октомври в Добрич:

4 събития днес в Добрич, които си струва да посетите

11.00 часа, пред църквата "Свети Георги" в центъра на Добрич, протест срещу TTIP


Десети октомври е Международен ден на Земята и на тази дата народите от цяла Европа по традиция излизат на протести срещу подготвяното Трансатлантическо търговско споразумение между САЩ и ЕС. Протестът "СТОП ТТИП" е граждански, надпартиен, протест за непреходни граждански права, за достоен и здравословен начин на живот в цяла Европа. Повече подробности за събитието - (ТУК).

13.00 часа, зала "Русалка, хандбал, А група - мъже, Добруджа - Локомотив (Горна Оряховица)

В мач от втория кръг на първенството ХК Добруджа е домакин на новака в елитната група Локомотив (Горна Оряховица). Жълто-зелените излизат за втора победа пред своите верни фенове в зала "Русалка" в Добрич. Повече подробности за събитието - (ТУК).

14.00 часа, книжарница "Хеликон" - Добрич, среща с Емил Конрад

Любимият влогър на българските деца, тийнейджъри и младежи днес ще се срещне с феновете си в Добрич. Емил Конрад ще представи второто, допълнено издание на книгата си "Нещата, на които не ни учат в училище". Повече подробности за събитието - (ТУК).

17.00 часа, стадион с изкуствена тревна настилка в Добрич, футбол, В група, Интер - Калиакра

Ново областно дерби предстои на отбора на Висшето училище по мениджмънт в Добрич. Интер (Плачидол) приема Калиакра (Каварна) в Добрич в мач от 9 кръг на Североизточната В група. Повече подробности за събитието - (ТУК).