Йордан Йорданов: Гласувах за едно по-светло бъдеще за нашите деца

Гласувах за пътя на промяната, за едно ново по-светло бъдеще за нашите деца и за едно ново по-модерно управление на нашия град, заяви кандидатът за кмет на Добрич на Реформаторския блок Йордан Йорданов.

Йордан Йорданов: Гласувах за едно по-светло бъдеще за нашите деца



Придружаван от съпругата си и двете им деца, той гласува в 10.30 часа в секция № 64 в училище "Хан Аспарух" в квартал Добротица в Добрич. Символично дъщеричката на Йорданов пусна в урната една от бюлетините на своя татко.


Гласувах за пътя на промяната, за едно ново по-светло бъдеще за нашите деца и за едно ново по-модерно управление на нашия град, сподели Йордан Йорданов. Днес трябва да гласуваме, защото това е наше демократично право, защото така може да се пребори корпоративния и купения вот, важно е добричлии да гласуват, за да имат истински представители в местния парламент и представител като кмет, коментира кандидатът на РБ - Добрич. Мисля, че е правилно да се участва и в референдума, защото живеем в един по-модерен свят, в който можем да заинтригуваме младите и те да искат да са активни и да дадат своя вот, отбеляза Йордан Йорданов.