Йордан Йорданов: Моята борба за Добрич е младите хора да са фактор

Йордан Йорданов: В края на предизборната седмица благодаря на всички добричлии за подкрепата, за вярата, че промяната е възможна.

Йордан Йорданов: Моята борба за Добрич е младите хора да са фактор

"Подкрепа за втория тур на изборите за кмет на Добрич получих от ПП „Глас народен“ – Добрич, НДСВ, ЕНП, Обединени земеделци, Съюз на патриотичните сили "Защита", Движение 21, БСД, кандидатът за кмет на първи тур Красимир Станков, Движение за граждански контрол, Граждански форум Промяна и други. Сериозната подкрепа доказва, че Добрич има нужда от промяна. 



В последния ден на кампанията няма да вляза в тона на опонента ми на агресивни нападки, слухове и внушения. Ще запазя позитивния тон,  добричлии са разумни хора и сами могат да преценят кой стои зад фалшивите социологически проучвания, зад дребнави обвинения и спекулации.

Страх се внушава с уволнения, закривания на здравни центрове, та дори и със спиране на европейски проекти. Далеч съм от подобен тон, защото той показва паника. Реформаторски блок Добрич е втора политическа сила, с 8 общински съветници. Ние вече сме фактор в местното управление на Добрич, точно заради подкрепата на хората. Не е редно опонента ни да говори през цялата кампания в бъдеще време, при условие че е имал пълния управленски и административен ресурс и то цели 12 години.  

Ние имахме готовност на открит дебат за Добрич, но такъв не беше приет. Отговориха ни с подготвени изявления, които не обясняват защо хората от цели квартали твърдят,  че я виждат само по избори. 

Вярвам, че на 1 ноември повече хора в Добрич ще гласуват. Само така няма да се стигне до подменяна на реалния вот. Всички заинтересовани, а такива трябва да сме трезвомислещите добричлии, можем да проверим как се гласува по секционни комисии. Подобна справки ние сме си направили. 

Вярвам в подкрепата на младите хора, защото ми омръзна цялата кампания опонентът ми да ме обвинява, че съм млад. Да, млад човек съм, с добро образование и със семейство в Добрич.  Защо умишлено се внушава, че младите хора не са фактор?

Моята борба за Добрич е младите хора да са фактор. Може да го направим заедно!  Силата на младостта е в позитивното мислене. Промяна ще има! Ние ще гласуваме, направете го и вие."

Йордан Йорданов - кандидат за кмет на Добрич