Мариета Милева с нова роля в Холивуд, още една актриса от Добрич ще се докосне до магията на голямото кино

Мариета Милева - запомнете това име, защото все по-често ще го виждате изписано в края на филма. Тя е красива, талантлива, много амбициозна и целеустремена. Знае какво иска и как да го постигне. Тя е от Добрич и има всички шансове да бъде следващата голяма звезда на световното кино.

Мариета Милева с нова роля в Холивуд, още една актриса от Добрич ще се докосне до магията на голямото кино


Мариета Милева е завършила Нюйоркската Филмова Академия в Лос Анджелис. Тя е на 22 години, но вече може да се похвали с участия в епизод на хитовия сериал "Легенди", в късометражния филм "Пари за мляко", с главна роля в "Проектът на Антъни Коен", завъртян по кината в САЩ, Канада и Южна Америка, със снимки в САЩ за рекламна кампания на известна марка.


Преди дни Мариета се завърна в Добрич от снимки във Франция. Тя засне професионална фотосесия в Монте Карло и Ница.


Красивата фотосесия е в типичен френско-италиански стил и е заснета специално за участието на Мариета във втория етап на кастингa на голям италиански моден бранд. През април тя е получила покана лично от стайлинг директора на известно модно списание, след което е одобрена на първия етап на кастинга, а през декември в Лос Анджелис ще се проведе вторият. Снимките в Монте Карло и Ница са дело на Анета Иванова - нейната най-добра приятелка. Тя също е от Добрич и е един от най-добрите фотографи на Лазурния бряг.


Чувствах се много комфортно пред обектива на Анета, изцяло й се доверих за избора на локации, за стайлинга, за абсолютно всичко и се получи много красива фотосесия, сподели Мариета.


В края на годината тя се отправя отново към меката на киното - Холивуд. Наред с професионалните си ангажименти в САЩ, тя ще има и удоволствието да бъде ментор на едно от децата от създадената от нея Американска филмова школа за актьорско майсторство - Добрич.


Заедно с Мариета към ЛА се отправя и Димитрина Димитрова - ученичка в 11 клас в ЕГ "Гео Милев". В продължение на месец Димитрина ще се докосне отблизо до най-големите професионалисти в киното, ще се запознае с хора от кино индустрията, ще наблюдава как протича работният процес в студио Universal - ще усети магията на Лос Анджелис и Холивуд.


Димитрина е много красива, много талантлива и много можеща, тя има амбицията да учи актьорско майсторство в САЩ, има желание да успее в киното, тя има същата страст към Холивуд като мен, заяви Мариета Милева.


Димитрина е възпитаник на Американската филмова школа в Добрич, която осъществи два курса през тази година. Децата от напредналата група имаха уникалната възможност да разговарят с режисьор от Холивуд. Те имаха удоволствието да проведат конферентен онлайн разговор с режисьора Нашо Алекси (Nasho Aleksi), който по покана на Мариета Милева се съгласи да изнесе лекция и да сподели много от своя богат личен опит. За децата от Добрич бе огромна чест професионалист от САЩ да им отдели час и половина и да отговори на всички техни въпроси.


Мариета Милева отново ще застане пред камерата в началото на следващата година. Красивата добричлийка ще играе в пълнометражен игрален филм, предназначен за кината в САЩ. Кастингът се проведе през април, финансирането на лентата вече е осигурено и снимките ще започнат през февруари. Мариета влиза в ролята на учителка, а сценарият на филма е вдъхновен от известна в САЩ международна кампания срещу насилието над деца.