Метан станция Атанасов Груп отбеляза 10 години на пазара с празничен водосвет

Днес се навършват десет години от откриването на метан станция Атанасов Груп. По този повод, Атанас Атанасов, управител и собственик, събра целия екип на празничен водосвет и почерпка.

Метан станция Атанасов Груп отбеляза 10 години на пазара с празничен водосвет

„Екипът на фирмата се чувства удовлетворен от постигнатите резултати. Благодарение на постоянството, метан станция Атанасов си завоюва сериозен пазарен дял в Добрич. За десет години раздадохме над 3 000 клиентски карти на хора и фирми”, посочи Атанасов.



През първите две години се залага основно на монтирането на газови уредби, което да насърчи употребата на природен газ като алтернативно гориво. Голяма част от таксиметровите коли в града и корпоративни фирми са постоянни клиенти на метан станцията.

Атанас Атанасов посочи важните моменти, които са осигурили лидерството му в този пазарен дял – внимание към всеки клиент, умело боравене с промените на пазара, качеството на обслужване. Като добър бизнесмен и отличен анализатор на пазара, Атанасов знае как да спечели симпатиите на потенциалните клиенти. Във времето, когато единствено Атанасов Груп предлага метан в Добрич, той предлага множество промоции и отстъпки. 

В момента, всеки притежател на клиентска карта ползва отстъпка -  10% от натрупаната сума и 5 стотинки на килограм в неделя. По случай 10-годишнината, изненадата на Атанасов към клиентите е допълнителен бонус – намаление от 5 стотинки, всяка сряда. Така всеки, който зареди метан в сряда и неделя, получава съответното намаление.