Вижте кои спечелиха билети за кино и новите въпроси в играта на Добрич Онлайн и Кино Икар

Преди минути бяха изтеглени имената на печелившите в кино викторината на Добрич Онлайн и Кино Икар. Стефан Димитров и Калин Димитров са победителите тази седмица. Двамата печелят по два билета за филм по избор в Кино Икар. Имената на печелившите бяха изтеглени специално от късметлийската ръка на президента на Ротари клуб Добрич Александрина Панайотова.

Вижте кои спечелиха билети за кино и новите въпроси в играта на Добрич Онлайн и Кино Икар

Билет за двама за кино Икар е наградата и в следващата съвместна игра на Добрич Онлайн и добричкото кино.

 

Двама из между всички дали верни отговори ще бъдат изтеглени след жребий и ще спечелят по един талон за двама за филм по избор в Кино Икар.

 

Ето ги и новите 3 въпроса:

 

1. Кой филм е събрал най-много зрители в цялата история на Кино Клуб Икар – Добрич?

 

2. На коя известна шестсерийна филмова поредица първата излязла на екран серия реално в последствие се оказва, че отразява хронологично действието на историята в четвъртата й част (и обратното)?

 

3. Коя известна актриса е номинара на 14-годишна възраст за пръв път за Оскар за ролята си на непълнолетна проститутка, чийто сутеньор е убит от шофьор на такси?

 

Очакваме вашите отговори на имейл: info@dobrichonline.com или директно от  тук 

 

Желателно е вашето писмо да съдържа освен отговорите на трите въпроса, имената ви и телефон за контакт. Крайният срок за изпращане на отговорите е 15 май, неделя, включително. Всички познали ще участват в жребия. Допълнително ще обявим кога ще се тегли той, като всички познали ще могат да присъстват на него.