БАСФ – с най-добра оферта за последните 10 години

БАСФ събра над 300 зърнопроизводители от Североизточна България в Златни пясъци, където бяха представени новостите в света на растителната защита през настоящата календарна година.

БАСФ – с най-добра оферта за последните 10 години

Тази година имаме много добра икономическа оферта, най-добрата, която сме имали до днес, съобщи Ваня Горчева – кънтри мениджър – Отдел „Растителна защита”. Тя съобщи, че тази година БАСФ предлага няколко нови продукта.



Специално внимание беше обърнато на Биатлон 4Д, в духа на максимата, че качеството надгражда. Биатлон 4Д е хербицидът, който ние от БАСФ вярваме, че е новият голям хербицид срещу широколистни плевели в житни култури, заяви търговският мениджър Мария Неделчева.


Биатлон с четирите си измерения е сериозна заявка за успех, подплатена от отличните резултати в български условия. С „черешката на тортата”, както го нарекоха специалистите започна презентацията, която протече в три блока: „Житни култури”, „Пролетници и рапица” и „Изненади, полезни в практиката”.

Николай Николов - регионален търговски мениджър на БАСФ за Североизточна България обобщи акцентите от срещата с фермерите: Предстои ни един много интересен сезон, затова и офертата на БАСФ е изключително интересна – комбинация от нови агрономически решения, нови продукти.  Към тях добавяме и много интересна търговска оферта, за да може земеделските производители да си изберат най-правилното решение, да го направят на най-добра цена и да постигнат по-добър добив с висока ефективност.


При пшеницата се предлагат две технологии: иновативната Капало и Диамант Макс и интензивната Танго супер с Дует Ултра. Всички те партнират с Биатлон 4Д – той обхваща целия спектър от широколистни плевели, които познаваме в България. Той има много добра съвместимост с други продукти, независим е от климатичните условия и е регистриран за всички житни култури.

При ечемика от БАСФ залагат на Диамант Макс за първо пръскане и капало – за второ третиране.

В слънчоглед и рапица топ предложението е Пиктор, чиято цена през тази година ще бъде по-атрактивна.

За царевицата традиционното предложение Рекорд тази година отново е подплатено с 5% по-ниска цена.

БАСФ разполага с най-комплексното портфолио на българския пазар и това е както отговорност, за да може да изберем индивидуалното решение за всеки един фермер, така и гордост, защото нито една друга компания не може да се похвали с толкова пълна листа от хербициди, фунгициди, растежни регулатори, и всеки фермер, знаейки, че отваря каталога на БАСФ, ще открие своето решение за опазване на културата, заяви Николай Николов.

До 15-ти април екипът на БАСФ в България предлага продуктите на водещата компания с най-добра оферта за последните 10 години.