100 дни управление отчете Йордан Йорданов

Аз и моят екип имаме визията за един по-модерен, подреден и спокоен град, заяви кметът на Добрич.

100 дни управление отчете Йордан Йорданов

Кметът на Община град Добрич Йордан Йорданов отчете свършеното през първите 100 дни от встъпването си в длъжност.




За 100 дни успяхме да сформираме екипа и да започнем конкретни промени, усилията ни основно бяха насочени към надграждане и промяна на курса, заяви той.

Община Добрич приключи 2015 година без финансови задължения, отбеляза Йордан Йорданов.

Почистващата фирма най-сетне успя да си свърши работата при снеговалеж, заяви кметът. Години наред хората се оплакваха, но след много разговори и работа на терен, този път нещата се получиха и градът беше добре почистен, коментира Йордан Йорданов.

До края на месеца ще бъдат подадени документите за водния цикък. Въпреки налагащата се преработка на проекта, работата по него ще започне до края на годината, съобщи кметът на Добрич.

Над 250 човека са посетили приемните дни на кметския екип за тези 100 дни. Предвижда се да започне провеждането на изнесени приемни дни на кмета и неговите заместници по кварталите на Добрич.

От днес общината има официален фейсбук профил - Община град Добрич/Dobrich Municipality. Чрез него гражданите ще могат лесно да подават сигнали, информация и въпроси към местната власт. Предстоят промени и на официалния сайт на общината.