Продължава силното представяне на СКТМ Добруджа във Висшата лига

Отборът от Добрич записа нови две победи. След първия турнир в първата четворка битката за титлата на практика започва от начало. 3 отбора - Добруджа, "Дигеста Профи Спорт" - София и "Асарел Медет" - Панагюрище, делят първото място с по 8 победи и 2 загуби.

Продължава силното представяне на СКТМ Добруджа във Висшата лига

В Двореца на културата и спорта във Варна се проведе първият от четирите турнира за разпределение на медалите във Висшата лига на България по тенис на маса за мъже.



Новакът в групата СКТМ Добруджа продължава отличното си представяне. Тимът започна участието си на турнира със загуба от "Асарел Медет" - Панагюрище с 4:3, но след това отборът от Добрич победи домакина Корабостроител - 92" (Варна) с категоричното 4:0. В неделя Добруджа надделя над временния лидер в класирането "Дигеста Профи Спорт" - София с 4:2.

За този турнир Добруджа бе в състав от 3 българи и 3 чужденци - президента на клуба Радослав Камберов, Виктор Янев, Николай Капитанов, румънеца Лауренцио Бирлан, чеха Якуб Клепрлик и новото попълнение - французина Луи Бобилие, който с успех дебютира за новия си отбор.

След получилите се резултати във Варна се заплете здрав троен възел в битката за шампионското злато. Добруджа, "Дигеста Профи Спорт" - София и "Асарел Медет" - Панагюрище имат по 8 победи. "Корабостроител - 92" (Варна) остава четвърти с 4.

Следващият турнир от първата четворка ще бъде през април в Панагюрище. Добруджа ще домакинства в третия кръг на 21 и 22 май. Тогава любителите на тениса на маса в Добрич ще могат да наблюдават на живо най-добрите 4 отбора в България, които през този сезон залагат на много класни родни и чуждестранни играчи.