Кино играта на Добрич Онлайн и Кино Икар - отговорите от миналата седмица и новите въпроси

Приключи втората кино викторина на Добрич Онлайн и Кино Икар. По два билета за кино тази седмица печелят Явор Алтъколачев и Мила Минчева. Техните имена бяха изтеглени в традиционната томбола от ръката на Николета Маркова - мениджър връзки с обществеността и реклама в PR агенция Idea Vision.

Кино играта на Добрич Онлайн и Кино Икар - отговорите от миналата седмица и новите въпроси

Ето и какви бяха верните отговори за миналата седмица:


 

1. Кой филм е събрал най-много зрители в цялата история на Кино Клуб Икар – Добрич?

ОТГОВОР: Тук определено ви затруднихме. Мнозина заложиха на Аватар, Титаник или Властелина. Отговорът обаче е бълграски филм - МИСИЯ ЛОНДОН. Лентата от миналата година събра най-много зрители в цялата история на Кино Икар 

 

2. На коя известна шестсерийна филмова поредица първата излязла на екран серия реално в последствие се оказва, че отразява хронологично действието на историята в четвъртата й част (и обратното)?

ОТГОВОР:  STAR WARS. МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ. Тук няма нужда от повече пояснения. Ако има, то незабавно поправете грешката - вземете си ден почивка и изгледайте една след друга шестте части на великата сага на Джордж Лукас.

 

3. Коя известна актриса е номинара на 14-годишна възраст за пръв път за Оскар за ролята си на непълнолетна проститутка, чийто сутеньор е убит от шофьор на такси?

ОТГОВОР:  ДЖОДИ ФОСТЪР. Ролята й е във филма "Шофьор на такси". Are you talkin' to me?

 

 

НОВИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ТАЗИ СЕДМИЦА:

 

 

1. Кой актьор, произнесал култовата реплика "I'll be back", се развежда след 25 години брак?

2. Кой е последният филм, в който участва Силвестър Сталоун?

3. Кой играе ролята на лейтенант Топър Харви в комедията Смотаняци?

 

Очакваме вашите отговори на имейл: info@dobrichonline.com или директно от тук

 

Желателно е вашето писмо да съдържа освен отговорите на трите въпроса, имената ви и телефон за контакт. Крайният срок за изпращане на отговорите е 22 май, неделя, включително.

 

Всички познали ще участват в жребия. Двама от отговорилите вярно ще спечелят по два билета за филм по избор в Кино Икар Добрич

.